Räckesbutiken och Skånska Byggvaror i nytt samarbete

Räckesbutiken.se vill skapa en bättre köpupplevelse och inleder ett nytt samarbete med Skånska Byggvaror. I byggjättens inspirationsbutik i Helsingborg kan deras gemensamma kunder nu titta på glasräcken, få personlig hjälp av personalen och givetvis genomföra sitt köp.

Räckesbutiken.se, som säljer måttbeställda räckesprodukter på nätet, har tidigare expanderat sin e-handelsverksamhet till grannländerna Finland, Norge och Danmark. Nu satsar man vidare, fast offline.

I ett samarbete med Skånska Byggvaror kan deras gemensamma kunder nu titta på glasräcken, få personlig hjälp och genomföra sina köp i Skånska Byggvarors inspirationsbutik i Helsingborg. För Räckesbutiken blir utställningen i Helsingborg ett bra komplement till den nuvarande försäljningen på nätet.

Annons

– Att kunna erbjuda våra kunder denna möjlighet är mycket glädjande. Skånska Byggvarors fina inspirationsbutik ger oss väldigt goda förutsättningar att skapa en unik köpupplevelse. Att butiken i Helsingborg är först ut känns naturligt då närheten till vår produktion och kontor i Ängelholm är värdefull i uppstarten, säger Jonas Halvarsson, försäljningsansvarig på Räckesbutiken.

Omvända roller

Skånska Byggvaror har under det senaste året satsat vidare på sitt nyutvecklade koncept och öppnat showrooms i ett antal av Plantagens butiker runtom i Sverige. Något man gjort för att kunna visa upp sitt sortiment inom exempelvis uterum, växthus och trädgårdsbyggnader.

Man fortsätter alltså på den inslagna vägen med samarbeten. Fast den här gången är rollerna omvända.

– Att kunna erbjuda Räckesbutikens prisvärda produkter i våra butiker är vi stolta över. Många vill fortfarande klämma och känna på produkterna då köpen av byggvaror ofta är en stor investering, säger Per-Ivan Christiansson, marknadschef på Skånska Byggvaror.



Källa: Press

Annons