Ännu en E-handel faller offer för Super-REA:n

Igår kväll hade nätbutiken Komplett 6 timmars "Super-REA". Mellan klockan 16:00 och 22:00 skulle de erbjuda extra bra priser i olika kategorier. De hade byggt upp en del hype kring evenemanget som tagit plats vid tidigare tillfällen hos Komplett. De gjorde även reklam hos exempelvis tekniksidan Sweclockers inför kvällens fantastiska erbjudanden.

Komplett startade sin "6h Super-REA" igår kväll klockan 16:00. Kort därefter tog det dock stopp. Kompletts hemsida blev segare och segare och låg vid 20-tiden i princip nere. Facebook fylldes snabbt av arga kunder som begärde en omstart eller förlängning av rean.

Runt 20-tiden publicerade Komplett en pudel på sin Facebook-sida och bad om ursäkt för teknikstrulet. De lovade även att förlänga rean fram till midnatt, när sidan började fungera igen.

Annons


Komplett pudlar

Detta gick dock inte heller som planerat. Vid 21:30 kom ytterligare ett förlåt och rean förlängdes till den 26:e, det vill säga även hela dagen idag, och skulle inkludera alla erbjudanden som varit.

Vi har tidigare rapporterat om när Kjell & Company även de körde en "Super-REA" som resulterade i att deras sida lade av helt.

Folk blir genuint arga

Kommentarerna på Kompletts Facebook-sida har varit allt ifrån förstående. Kunder tycker inte det är speciellt skojigt när sidor går ner eller när de fastnar i kassan. Det har bjudits på en hel del hot och arga tillrop. Men efter att Komplett förlängt rean har även många försvarat företaget.


En av de mindre skadliga kommentarerna

Det gäller dock uppenbarligen att vara förberedd om man ska köra en "Super-REA" för även om avsikten är god så kan det skapa en hel del badwill. Komplett verkar dock ha tagit sig ur helskinnade genom en frikostig tidsförlängning.

 

Annons

Källa: Facebook, Komplett

Annons