Årets komet tas hem av E-handel på Retail Awards

Näthandeln kliver framåt inom detaljhandeln och detta märks även på Retail Awards. En gala och prisutdelning som arrangeras av tidningen Dagens Handel och branschorganisationen Svensk Handel. Dagens Handel rapporterar idag att e-handeln har vind i seglen. Alla finalister i kategorin Årets komet är nämligen e-handelsföretag. De nominerade nätbutikerna finner vi i följande kategorier:

Alla kategorier här.

Annons

Som vi kan se är nätbutiken Stayhard nominerad i två kategorier. Detta är givetvis något de är glada över och Joakim Naumburg, vd på Stayhard, säger att det känns fantastiskt kul. Gällande nomineringarna och den tekniska lösningen har han följande att säga:

– Att vi är nominerade i de här kategorierna är ett styrketecken och ett bevis på att vi tänker rätt. Vår framgång bygger på kundfokus, ett brett sortiment och långsiktig organisation. Redan från början har vi planerat för att bli en stor spelare. Det innebär att alla system och alla processer utformats för att kunna hantera större volymer. Vi insåg tidigt att man måste kombinera känslan för mode och förmågan att inspirera kunderna med ett stort mått av noggrannhet i de så kallade back office-funktionerna, säger Joakim Naumburg.

SkickaTårta, som nyligen vann Årets nykomling under Distanshandelsdagen, slåss nu om Årets e-handel tillsammans med Lekmer och Brandos.

– När vi fick pris som Årets nykomling förra året av Svensk Distanshandel, var det så klart en fjäder i hatten för oss. Förutom alla nöjda kunder, är priser jättekul att få och ett tecken på att vi arbetar på ett bra sätt, berättar Magnus Noord – vd för SkickaTårta.se och fortsätter, såväl jag som min kollega Magnus Äng har arbetat med handel på Internet sedan slutet av 90-talet och vet hur viktigt det är med säkerhet och trovärdighet. Att vi har rätt till symbolen för trygg e-handel är ännu ett tecken på att vi arbetar rätt. Och nu, med nomineringen som Årets e-handlare, är vi ännu mer stolta!

Årets komet togs hem av Bygghemma förra året och detta år är det alltså garanterat en webbutik som går hem med utmärkelsen. Förra årets vinnare av Årets e-handel var Tailor Store. Vem som tar hem priset i år får vi veta den 7 maj då vinnarna utses på Stockholm Waterfront.

Källa: press,
dagenshandel

Relaterade nyheter:
Tailor Store tog hem Årets e-handel på Retail Awards 2011

Annons
Annons