Årets viktigaste klockslag – Biljettsläpp fredag 15:00

Ni läste rätt. Det är på fredag det händer. Biljetter till den fenomenala knytkonferensen Emeet släpps då till alla trevliga e-handlare som vill delta, och hinner få en biljett.

Tyvärr är det så att platserna är begränsade och trycket brukar vara mycket högt. Det kan alltså vara en bra idé att ladda webbläsaren och rikta den mot Ehandel.se klockan 15:00 på fredag. Det är nämligen då vi kommer öppna upp för bokningar.

Vi har redan nu fått flera företag som stöttar evenemanget, t.ex. JetshopKlarna, Payson, Pineberry och Posten. Några andra som stödjer denna e-handelsfest är Brightstep och Glesys.

Annons

Med de resurser vi får ihop har vi tänkt skapa ett lite annorlunda och roligt men samtidigt kunskapsrikt evenemang för de som lyckas få en biljett. Vi varnar dock för en potentiellt galen fest.

Eftersom supply-and-demand inte är riktigt balanserat tänker vi kräva att de som anmäler sig verkligen kommer. Man ska dock kunna avanmäla sig någon dag innan.

Exakt vad som kommer ske under Emeet nummer fyra är fortfarande hemligt. Räkna dock med mycket e-handel och trevliga diskussioner. Något Emeet alltid levererar. Håll alltså utkik på fredag så ses vi förhoppningsvis den 10:e oktober.

Annons