40 000 kvm ny TPL-yta har öppnat i Stockholm

Aditro Logistics har öppnat sitt fjärde stora TPL-lager i Norden.

Med fyra större och tio mindre lager i Sverige och Norge är Aditro Logistics Nordens största tredjepartslogistiker som inte är knuten till någon särskild leverantör. Företaget har ett hundratal kunder som till exempel Björn Borg, Lexington, Cervera och Hemtex.

Nyligen öppnade Aditro Logistics ett större lager i Nykvarn i närheten av Stockholm. Det har en yta på 40 000 kvadratmeter och en takhöjd på 11,7 meter, vilket gör lagret till ett av de fyra större som Aditro Logistics har i Norden. De övriga ligger i Borås, Jönköping och Kopstad, Norge. Företaget lyfter särskilt fram flexibiliteten som ett argument för varför företag ska välja att hyra in sig i något av bolagets lager.

Annons
Annons

- Med våra stora lager och breda kundbas kan vi erbjuda kompletta lagerlösningar som är flexibla, dedikerade och kostnadseffektiva. Tillsammans med våra kunder skapar vi unika lösningar som löser utmaningar och gör logistiken mer effektiv, lovar Aditro Logistics på sin hemsida.

"Levererar alltid rätt"

Precis som hos till exempel PostNords TPL-lager i Helsingborg kan kunderna välja själva vilket fraktbolag de vill använda för transport ut från lagret. Aditro Logistics samarbetar i sina lager med leverantören Consignor när det kommer till tekniska lösningar för bland annat kontroll och övervakning.

- Transportörerna är glada att vi använder Consignor då vi alltid tillgodoser deras krav på färdvägar, format, produkter, validering och så vidare. Detta leder till att transportören aldrig behöver vänta på oss och att vi alltid levererar till rätt adress, säger Fredrik Krysén, transportansvarig på Aditro Logistics.

Företaget räknar med att det nya lagret på sikt ska innebära tre miljoner skickade försändelser per år. 

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!