Sommarspecial: Almedalen intogs av Ehandelsstylisterna

Exklusivt mingel på sommarens mest fartfyllda evenemang.

För en dryg månad sedan tog Ehandelsstylisterna ett välförtjänt sommaruppehåll efter att ha tillbringat våren med att gå igenom i stort sett alla viktiga delar av e-handeln. De som följde serien på Ehandel.se fick bland annat med sig värdefulla tips på hur man ska tänka kring betalningar och vad man absolut inte ska göra när det kommer till marknadsföring på sociala medier.

Om du var lite vemodig när det sista avsnittet hade visats, kommer här positiva nyheter. Nu är nämligen Pingis och Simon tillbaka med ett somrigt specialavsnitt från politikerveckan i Almedalen.

Annons

Ideal of Swedens vd på plats

Stylistduon har bland annat hunnit med att träffa Pernilla Jonsson, som är Head of Consumer & IndustryLab på Ericsson Research, och Joachim Lindström, vd på det snabbväxande e-handelsföretaget Ideal of Sweden. Det blir dessutom en hemlig gäst från Amazon, ett bolag som förstås var huvudnumret i många samtal under årets Almedalsvecka.

LÄS ÄVEN: E-handeln slog igenom i Almedalen

Så du behöver inte oroa dig ifall du nu hade oturen att missa hela festen i Visby. Ehandelsstylisterna har samlat det hetaste - och det är fartfyllt, direkt och aktuellt. Vi ber om ursäkt för dåligt ljud i inledningen av avsnittet, men det är så det kan bli när det är (så gott som) live. 

Skål och välkomna!

Annons