Amazon hoppas på måndag hela veckan lång

En rea-dag räcker inte för Amazon, det såg vi när det var dags för Black Friday och e-handelsjätten satsade på en hel vecka med schyssta priser. Nu är det dags att sparka igång Cyber Monday och återigen hoppas Amazon på en hel vecka med köpglada konsumenter som letar bra erbjudanden.

Black Friday är över, då är det dags för nästa stora shoppingdag, Cyber Monday. E-handlarnas motsvarighet till den svarta fredagen som snabbt blivit en av de mest lukrativa dagarna för de amerikanska e-handlarna.

Fenomenet har sakta men säkert också börjat leta sig till Sverige, och även om svenska e-handlare i år verkar ha satsat på Black Friday med gott resultat, så finns det flera som även kör Cyber Monday-kampanjer.

Annons
Annons

Något som såklart en av världens största e-handlare, Amazon, också gör. Och sin vana trogen gör man det inte som alla andra, utan kampanjar under en hel vecka med start i lördags.

Lovar en bra mobil deal

Amazon väntade alltså inte tills idag med att kicka igång Cyber Monday. I lördags drog e-handelsjätten igång med tidsbegränsade erbjudanden och så ska man hålla på i åtta dagar. Tämligen likt uppläget Amazon valde för årets Black Friday, och precis som föregående vecka lovar man en ny ”deal” var tionde minut.

Amazon utlovar dock några särskilt lukrativa erbjudanden under dagen D, alltså Cyber Monday, för att inte helt vattna ur begreppet. E-handelsjätten har också satsat lite extra på sina mobila användare, som med hjälp av Amazons app för iOS och Android, kan ta del av en del exklusiva erbjudanden under veckan.


Källa: The Verge

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!