Bachelorbox födelsedagstipsar – hoppas på fler presentinköp

Nylanserade Fodelsedagskollen.se ska påminna Bachelorbox kunder när det är dags att köpa kalsonger till männen i ens närhet.

För svenska män är väl ingen födelsedag komplett utan ett nytillskott av strumpor och kalsonger? Kanske var det så kalsongboxföretaget Bachelorbox tänkte när de lanserade Fodelsedagskollen.se, en kostnadsfri tjänst som ska hjälpa svenskarna att komma ihåg andras födelsedagar.

Tjänsten, som förvisso inte bara riktar sig till prenumerationstjänstens kunder utan till alla som har dålig koll på andras födelsedagar, ska minimera risken för att man ska behöva springa ut och fixa presentinköpet i sista sekunden.

Annons
Annons

- För oss betyder detta en helt ny plattform för att etablera nya relationer i vår målgrupp, men likaväl erbjuda något till de som inte redan fått upp ögonen för oss, berättar företagets VD Mikael Nyman i ett pressmeddelande.

Presenttips när födelsedagar närmar sig

Bachelorbox, som regelbundet skickar ut bland annat kalsonger och tandborstar till sina prenumeranter, tog sin början när medgrundaren Elisabeth Nyman började att förse sina söner och deras kompisar med liknande varor.

En tid in i projektet har företaget märkt att många av bolagets kunder köper boxarna som presenter till andra personer. Den som anmäler sig till fodelsedagskollen.se kommer automatiskt att få tips från Bachelorbox när det börjar bli dags för nästa presentinköp.

- Vårt mål är att hjälpa till med tips och idéer för att skapa fina födelsedagar, för oss är detta ett jättekul tillskott utöver ordinarie verksamhet, säger Mikael Nyman.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!