Beijer vill öka snickarglädjen med ny e-handelsapp

Byggvarukedjan har lanserat en ny användarvänlig e-handelsapp för iPad.

Beijer Byggmaterial har tagit fram en ny app som ska göra vardagen lite enklare för kunderna. Bland annat ska den ge byggare tillgång till e-handelns funktioner i en ny, enklare och mer lättillgänglig form

– Vi har lyssnat på våra byggare och arbetat fram en App för Ipad för att göra deras vardag enklare, säger Carina Erlandsson, e-handelschef på Beijer Byggmaterial.

Annons

– Några argument vi fått kring vår vanliga e-handel är till exempel att "vi sitter inte vid ett skrivbord framför en dator" och "vi har så många koder att komma ihåg att det blir jobbigt att logga in". Båda dessa argument har vi nu en lösning för i vår app.

Slipper datorn i snickarbyxan

Bland de nya funktionerna som ska göra livet lite lättare för landets byggare nämns bland annat enklare inloggning, digital mängdberäkning och en 50-topp lista över kundens vanligaste köpta artiklar på Beijer.

Och förutom att det är enklare att stoppa ner en iPad än en dator i snickarbyxan så har man gjort det enklare att komma åt flera välanvända funktioner. I februari planerar man även att släppa en liknande app för iPhone.

– Till stor del har vi skapat snabbknappar till befintliga funktioner som redan finns på vår e-handel, som till exempel avtalspriser, orderhistorik, mängdberäkning och slutkundsofferter, säger Carina Erlandsson.

Annons