Bring blir premiumpartner till leveransappen Mina Paket

"Ska vara med och driva utvecklingen".

I juni 2017 lanserades appen Mina Paket, som var ett samarbete mellan leverantören Unifaun samt leveransföretagen Bring och DHL. Tanken var att användarna lätt skulle kunna följa alla sina försändelser via appen och på så sätt hålla koll på vilket paket som befann sig var.

LÄS ÄVEN: Ny app ska förenkla e-handeln - samlar paketen på ett ställe

Annons
Annons

"Skapar en konsumentresa i världsklass"

Nu meddelar Bring att de framöver kommer att ha en mer aktiv roll i appens utveckling. Detta sker genom att Bring även blir premium-partner till just Mina Paket. Det innebär bland annat att leveransföretaget kommer att kunna vara med och skapa lösningar och erbjudanden i appen som är unika för just Bring.

- Vi på Bring tror att vi ska kunna bidra med just de delarna som skapar en konsumentresa i världsklass - både analogt och digitalt. Att fokusera på en digital lösning, som samlar flera logistikaktörer på samma plats, är dessutom självklart för oss. Jag vågar påstå att det är förutsägbarhet för och kommunikation med konsumenter, genom digitala lösningar, som bygger konkurrenskraft idag - och då är det klart att vi vill vara med och driva Mina Paket framåt, säger Johan Holgersson, som bland annat jobbar med e-handel och logistik på Bring.

Ska ha laddats ner 200 000 gånger

Appen, som alltså har tagits fram av Unifaun, är gratis och tar med alla paketleveranser som hanteras inom Unifauns Delivery Management-system, vilket sägs täcka in en stor del av den nordiska marknaden. På sistone ska allt fler logistikbolag och e-handlare ha anslutit sig till appen, som till dags dato ska ha laddats ner över 200 000 gånger på App Store och Google Play.

Från Unifauns sida är man nu positiva till att Bring har valt att bli premium-partner i samarbetet med appen.

- Vi på Unifaun är glada över att Bring nu gör en långsiktig satsning, genom att vara med och driva utvecklingen av appen framåt. Bring är ett av de största och mest innovativa leveransbolagen på den nordiska marknaden och att de väljer att bli premium-partner till Mina Paket känns såklart mycket spännande och roligt, säger Axel Lindgren, Head Of Consumer Applications på Unifaun.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!