Bring satsar på E-handeln och helgleveranser

Bring snabbar upp kedjan från nätbutik till konsument. Till många e-handlares stora glädje lanserar man nu en ny tjänst med hemleveranser av paket även på lördagar.

Bring erbjuder sedan tidigare hemleveranser på kvällstid av både paket, matkassar och större och tyngre varor som vitvaror och möbler.

Nu lanserar Bring en ny tjänst som kan ge e-handeln ytterligare konkurrensfördelar. Hemleveranser av paket upp till 35 kilo på lördagar i storstadsområden i Sverige.

Annons
Annons

– Vi vill erbjuda leveranser på det sätt som passar konsumenterna bäst. De som idag hämtar paket med varor som leksaker, kläder och skor på utlämningsställen kan få paketet levererat hem istället. Det här ger e-handelsföretagen en konkurrensfördel, säger Johan Holgersson, kommersiell chef Bring.

Något branschen väntat på

I takt med att e-handeln ökar kräver även kunderna snabbare leveranser, och leveranser på helger är något många sett som ett naturligt steg. Även PostNord har märkt av efterfrågan och säger sig överväga att dela ut paket till e-handelskunder på lördagar och söndagar om marknaden kräver det.

– Utökade leveranser är något som branschen har väntat på. Med lördagsleveranser är e-handeln öppen fler dagar i veckan. Kundanpassade leveranser kommer säkerligen att få ett gott mottagande hos slutkunderna, och kan öka konverteringsgraden för e-handlarna, säger Jonas Ogvall, vd på Svensk Distanshandel.

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!