E-handel med mat ska hålla magsjukan borta i sommar

Att få matkassar hemlevererade istället för att handla själv är ett bra sätt att undvika oönskade bakterier, enligt City Gross.

En smart företagare vet förstås vikten av att lägga tid på omvärldsbevakning för att kunna lägga fram rätt kampanj vid rätt tillfälle. Nu när sommaren står för dörren väntar inte bara sol, bad och semester, säsongen innebär också mer bakterier och fler utbrott av magsjuka.

Men finns det ett problem finns det en lösning, och City Gross som nyligen utökade sitt e-handelserbjudande med lösplock, vill gärna förhindra eventuella magproblem hos sina kunder.

Annons

Leverans i kylbil hela sommaren

Under rötmånaden, det vill säga slutet av juli och början av augusti, rekommenderar Livsmedelsverket att man har med en kylväska när man handlar mat så att inte varorna blir dåliga när det är varmt i bilen. Det här är det dock många som missar enligt City Gross, som nu uppmanar att e-handla företagets matkassar med hemleverans.

- Intresset för e-handel av mat ökar hela tiden och under sommaren är en av anledningarna just tryggheten att vi till skillnad från en del av våra konkurrenter valt att leverera i kylbilar hela sommaren, säger Pontus Andersson, ansvarig för e-handel på City Gross.

Annons