E-handelsguru och modeikon stärker upp i Nõberus styrelse

En kvinna tar plats i det mansinriktade företaget.

Grooming-varumärket och e-handelsföretaget Nõberu of Sweden får förstärkning i styrelsen. Ett av de två nya ansiktena i styrelsen blir e-handelsproffset Hanna Moisander, som bland varit med och byggt upp Animail-sidan Zoozoo.com och arbetat med processutveckling hos Nelly.com. De senaste åren har hon även varit verksamhetsansvarig för nätverket E-handelsstaden Borås.

Hon får sällskap av modeikonen Jan Borghardt, som tidigare jobbat som kreativ direktör på Eton Shirts och nu också intar styrelsen hos Nõberu of Sweden.

Annons

"Har bra idéer för framtiden"

Vi har tidigare vid flera tillfällen berättat om Nõberu of Sweden, som på kort tid fått snurr på sitt märke, som främst säljer grooming-produkter för skäggbärare.

LÄS ÄVEN:

Skäggduon har fått bra snurr på sitt skönhetsmärke

Skäggduo ökade med 400% - storsatsar på e-handel 

De nya stjärnskotten är nu glada att kunna vara med och utveckla företaget.

- Det känns väldigt roligt att få bidra med min kompetens i styrelsearbetet i ett snabbväxande bolag som Nõberu of Sweden. Jag har bra idéer för framtiden och ser även uppdraget som en möjlighet att sätta mig in i en snabbväxande bransch, säger Hanna Moisander.

"På tiden att vi väljer in en kvinna" 

- Vi har fått två grymma tillskott till styrelsen, konstaterar företagets vd, Iman Khalaf.

Han beskriver Jan Borghardt som "en förebild i sitt entreprenörsskap" men konstaterar också att det är på tiden att det mansiniriktade företaget även får en kvinna i toppen.

Annons

- Hanna Moisander är en stark personlighet med drivkraft och med en kompetens inom It-området som är väldigt viktig för oss. Eftersom vi är ett företag som stävar mot jämställdhet på alla plan är det också på tiden att vi väljer in en kvinna i styrelsen, fortsätter han.

Annons