E-handelsjättens Black Week: 50 deals per dag och fri frakt

Startar i dag.

Black Friday och Black Week slår snart till och e-handlarna tävlar just nu om vem som kan överösa konsumenterna med de allra hetaste erbjudandena.

Tusentals erbjudanden allt som allt

Vi har till exempel tidigare kunnat berätta att Amazon i Storbritannien kommer att köra Black Friday-erbjudanden under betydligt mer än en dag.

Annons
Annons

LÄS ÄVEN: E-handlaren håller inte tillbaka - kör Black Friday i 10 dagar

I Amazons hemland kommer företaget dock att nöja sig med att kampanja i sju dagar, berättar e-handlaren i ett pressmeddelande. Under företagets Black Week ska kunderna kunna ta del av över 50 nya specialerbjudanden - så kallade "deals of the day" varje dag. Totalt ska veckan innebära tusentals erbjudanden i alla Amazons avdelningar.

Avslutas på Black Friday

Dessutom får kunder som handlar från Amazon i samband med Black Friday fri frakt på sina order, oavsett hur mycket de handlar för. Något som Amazon alltså inte erbjuder i vanliga fall.

Amazons Black Week börjar redan i dag, den 16 november, och pågår till och med 23 november, det vill säga Black Friday. Veckan ska enligt Amazon bjuda på både fler och mer omfattande rabatter än någonsin förut.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!