E-handelskonferensen Emeet är tillbaka!

E-handlarnas favoritevenemang börjar närma sig. Vissa kanske hade gett upp hoppet efter att vårens evenemang ställdes in, men nu är vi tillbaka med femte upplagan av Emeet.

Knytkonferensen Emeet kommer att gå av stapeln den 7:e november 2013. Platsen är precis som tidigare Postens fina huvudkontor, den berömda Arken, i Stockholm. Detaljerna för årets evenemang kommer delges senare men ni kan redan nu förbereda er på en fantastisk e-handelsträff.

Evenemanget skapas som vanligt till stor del av er deltagare, därav namnet knytkonferens eller unconference. Man tar med sitt eget ämne och ett gott humör så löser sig resten.

Annons
Annons

Trycket på Emeet brukar vara högt och vi uppmanar er som vanligt att vara beredda när biljetterna släpps, ett datum som även det delges senare.

Vill ni minnas föregående träffar eller undrar ni hur det är på ett Emeet rekommenderar vi följande artiklar ifrån tidigare event:

Förhoppningsvis ses vi den sjunde november i Stockholm. Mer information om Emeet #5 kommer som sagt inom kort, håll utkik här på Ehandel.se.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!