E-handelsleverantör på jakt efter 4 miljoner i kapital

Omsätter cirka 50 miljoner kronor per år.

2016 grundades företaget Combuyit av trion Emir Crnkic, Pernilla Andersson och Edin Turkinhodzic i Malmö. Sedan dess har bolaget genomfört över 40 000 transaktioner genom sin tjänst, och nått en årlig omsättning på 50 miljoner kronor.

Nu är de redo för att ta nästa steg. Combuyit har startat en crowdfundingkampanj för att ta in mellan 1,6 och 4 miljoner kronor.

Annons
Annons

Kort sagt hjälper Combuyit företag med att samla ihop offerter från till exempel leverantörer, för att sedan jämföra dem.

– Vi gör skillnad för butiker och e-handlare, speciellt för de där det är en eller två personer som måste sköta allt i hela företaget på egen hand. Hela arbetsprocessen under inköp effektiviseras och eftersom vår tjänst räknar ut vilken som är den bästa affären, kan företagen spara pengar. Marknaden har saknat en produkt som Combuyit och vi fyller nu det hålet, säger Edin Turcinhodzic, Combuyits medgrundare, i ett pressmeddelande.

"Har inte kompromissat med något"

Vanligtvis tar e-handlare in offerter från olika leverantörer och räknar ut på egen hand vilken som är den bästa affären. Men det Combuyits platform gör är att samla all information i ett och samma verktyg. Resultatet visas sedan i flera parametrar i ett betygssystem.

– Vi är stolta över att vi inte har kompromissat med något. Vi värderar användarens behov och vi placerar oss själva i användarens skor. För varje del av vårt system använder vi den senaste teknologin. Genom att kombinera BigData, AI och maskininlärning resulterar det i att alla mekanismer jobbar i en symbios, säger Gordan Radjocic, som är utvecklingschef på Combuyit.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!