E-handelsraketer: Från 8 till 100 miljoner dollar på två år

Undersökningsföretaget eMarketer har listat sju e-handelsföretag som har haft en ovanligt stark utveckling det senaste året.

Under året har vi sett flera exempel på svenska e-handelsföretag som har haft en stark utveckling på kort tid, något som blev tydligt inte minst i vår sammanställning över förra årets mest populära nyheter.

Och det är förstås inte bara i Sverige som många e-handlare gör bra ifrån sig. Det digitala undersökningsföretaget eMarketer har listat sju bolag som hade en särskilt stark utveckling under 2016.

Annons
Annons

Fem miljoner par boxershorts 

På listans första plats hamnar Boxed.com, ett bolag som grundades 2013 med ambitionen att sälja förbrukningsvaror i storpack. I år väntas bolagets omsättning passera 100 miljoner dollar, vilket kan jämföras med åtta miljoner för bara två år sedan.

Andra e-handelsföretag som listas som särskilt snabbväxande av eMarketer är madrassförsäljaren Casper, som väntas dubbla sin försäljning till 200 miljoner dollar för 2016, och MeUndies, som enligt uppgift ska sikta mot att sälja fem miljoner par boxershorts under 2017.

LÄS ÄVEN: Seven Ecommerce Players Who Came On Strong in 2016 

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!