E-handlare rekryterar före detta kapten från danska armén

Ska utveckla ledaregenskaper och högpresterande team.

E-modeföretaget Boozt ska öka sitt fokus på att utveckla talanger inom företaget, och har därför tillsatt en ny HR-chef. Den som tillträder den nya posten är Cæcilie Rottbøll, som närmast kommer från Royal Danish Army Officers Academy.

- Våra anställda är det viktigaste av allt. Vår starka tillväxt gör att vi nu tycker att timingen är rätt för att öka vårt fokus på att utveckla våra talanger och säkerställa att vår kultur står sig stark även i framtiden. Vi är därför väldgit glada att ha hittat Cæcilie, som med sin unika kompetens vill vara en del i vår fortsatta resa. Vi är fortfarande bara i början av vår resa, och med hennes erfarenhet att utveckla ledaregenskaper och laganda i högpresterande team är vi övertygade om att Cæcilie är den rätta personen för att göra vår organisation ännu starkare, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt, i ett pressmeddelande. 

Annons
Annons

Cæcilie var en del av den danska armén i över 13 år, och senast ansvarig för utbildning av nyutnämnda officerer. Tidigare har hon även varit utplacerad i Afganistan som kapten, samt andreman för Danish National Support Element vid militärbasen Camp Bastion.

- Jag är glad att ta mig an nya ansvarsområden och tillföra min erfarenhet från den danska armén till en ny kontext. Boozt har visat på starka förmågor och en god affärsutvecklingsförmåga genom åren, och jag är stolt över att bli en del i en välmående kultur och hjälpa till att utveckla denna i framtiden, säger Cæcilie Rottbøll.

Cæcilie Rottbøll ska tillträda sin nya roll den första april, och kommer att ingå i e-modehandlarens ledningsgrupp.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!