Ehandel.se stärker upp med ny stjärnreporter

Låt oss presentera Izabella.

Lagom till julafton har vi på Ehandel.se bestämt oss för att ta in en ny reporter på redaktionen. Izabella Bielecka stärker nu upp den svenska redaktionen och hon kommer närmast ifrån Sveriges Radio, där hon har jobbat som nyhetsreporter.

- Det är superkul att Izabella har börjat arbeta hos oss. Det är mycket på gång inom svensk och nordisk e-handel just nu och med sin bakgrund och sina meriter blir hon ett starkt tillskott till vår redaktion. Jag ser fram emot att tillsammans med Izabella och resten av redaktionen ta vår nyhetsbevakning till nästa nivå, säger Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel.se.

Annons
Annons

Izabellas talanger sträcker sig dock längre än radio och hon har även en bakgrund inom marknadsföring i detaljhandeln. Bland annat har hon jobbat som marknadskoordinator på köpcentrumet Nova i Lund.

"Det kändes självklart att söka"

Hon har även jobbat för polsk television som nyhetsjournalist. Varför Izabella sökte sig till Ehandel.se får hon dock själv berätta:

- Efter att ha jobbat med regional nyhetsmedia så kände jag att jag ville specialisera mig i ett ämne. Jag såg jobbannonsen på LinkedIn, och eftersom jag är intresserad av e-handel så kändes det självklart att söka. Det ska bli superkul att få utvecklas i ett så bra team och lära mig av de bästa, säger Izabella Bielecka, reporter på Ehandel.se.

Izabella Bielecka började sin nya tjänst nu i måndags den 17 december och ni har förmodligen redan läst några av hennes alster på Ehandel.se. Vi önskar henne varmt välkommen till Ehandel.se-gänget som nu består av 13 medarbetare.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!