Fraktjätte utser e-handelschef – han fick jobbet

"Känns fantastiskt att DHL Express har skapat denna specialisttjänst".

Dan Crewe började arbeta på DHL Express reda 2002 och har sedan dess haft flera ledande roller inom fraktbolaget. Han har bland annat hunnit med att vara affärsutvecklare och utbildningsansvarig, och fram till nyligen arbetade han som regional försäljningschef i Stockholmsområdet.

Nu har det blivit dags för ännu ett steg inom karriären hos DHL Express. Sedan en tid tillbaka kan Dan Crewe nämligen titulera sig som företagets E-commerce Manager, vilket är en ny funktion inom bolaget.

Annons
Annons

Ska hjälpa e-handlarna med kundresan

I sin nya e-handelsroll är Dan Crewe ansvarig för att “utveckla och supportera e-handelsföretag i deras arbete”. Arbetsuppgifterna går ut på att hjälpa e-handelsföretag att förbättra upplevelsen för sina kunder, samt att “utveckla konsumentens resa genom hela köpprocessen”.

- Jag ser fram emot de möjligheter och utmaningar som denna roll kräver och det känns fantastiskt att DHL Express skapat denna specialisttjänst. Den internationella e-handelsmarknaden har exploderat under de senaste åren och det känns viktigt att vi utvecklas tillsammans med marknaden och skapar nya möjligheter för våra kunder, säger Dan Crewe.

Dan Crewe tillträdde sin nya tjänst den 1 januari 2018.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!