Här öppnar Scandinavian Photos nya e-handelsbutik

Ny satsning efter succén i Stockholm.

I slutet av förra året meddelade Scandinavian Photo att företagets butiker i Stockholm skulle läggas ner, för att istället ge plats för en ny sorts butik som skulle lägga ett större fokus på e-handel och upplevelser.

LÄS ÄVEN: Scandinavian Photo stänger butiker och öppnar flaggskepp

Annons
Annons

Har fått ett ansiktslyft

Den nya butiken slog upp portarna i januari i år, och uppenbarligen har mottagandet varit positivt. Nu öppnar nämligen Scandinavian Photo ytterligare en butik i stil med flaggskeppet i Stockholm, som denna gång ska ligga i Mölndal.

Mer exakt handlar det om en gammal butik som har fått ett ansiktslyft, så att den mer liknar butiken i huvudstaden. Båda butikerna ska till exempel ha en yta där fotografer kan arbeta med sina bilder.

- Vi lanserade vårt nya omnikanalskoncept i början på året där Vasagatan var startskottet på detta. Nu är det dags att ta vidare konceptet västerut och uppdatera vår butik i Mölndal. Butiken har redan en stor kundbas och vi hoppas att vi nu med dessa uppdateringar av både utseende och erbjudande kommer att få ännu fler bildintresserade att besöka oss, säger Anders Halvarsson, vd på Scandinavian Photo, i ett pressmeddelande.

"En naturlig mötesplats"

Butiken i Mölndal, som invigdes med festligheter under gårdagen, ska enligt företaget erbjuda en "helhetsupplevelse kring foto och film även på västkusten". De kommande dagarna ska bland annat bjuda på föreläsningar av kända fotografer. 

- Vår målsättning är att butiken ska vara en naturlig mötesplats för alla som har en passion för foto och film. Genom att regelbundet anordna olika typer av event i våra butiker och erbjuda kreatörerna en möjlighet att kostnadsfritt sitta och arbeta i vår worklounge hoppas vi att vi kan få fler att samlas och samtala kring bild och film, säger Anders Halvarsson.

Scandinavian Photo har nu tre butiker i Sverige och en i Norge. Bolaget har även e-handel i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!