Hon är det senaste tillskottet i Inets styrelse

Inets nya styrelsemedlem har tidigare varit marknadschef på Microsoft.

Datorbutiken Inet har rekryterat Karin Zingmark som en ny styrelsemedlem. Zingmark, som tidigare har varit marknadschef på Microsoft, ska bland annat bidra till att Inet blir bättre på modern marknadsföring.

- Karin har precis den profil vi letat efter. Hon har kommit in i verksamheten snabbt och är drivande i bolagets strategiska arbete. Hon kommer hjälpa oss med att öka kännedomen genom att bland annat vässa Inets marknadsföring och digitala kommunikation, säger Inets styrelseordförande Jonas Hagströmer i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

"Ett mycket värdefullt stöd"

Karin Zingmark kommer bland annat att fokusera på att få ut Inets erbjudande till fler personer, och hon ser positivt på att företagets verksamhet enligt henne är så kundfokuserad.

- De har en armé av ambassadörer som verkligen brinner för varumärket. För att få en bredare kännedom i Sverige är det nödvändigt att utveckla både den strategiska kommunikationen och den digitala marknadsföringen, säger hon.

När hon inte sitter i Inets styrelsemöten arbetar Karin Zingmark med ett eget företag där hon är verksam som strategisk rådgivare inom digital kommunikation och ledarskap.

- Karin har lång erfarenhet av digital kommunikation, marknadsföring och PR och är ett mycket värdefullt stöd till Inets styrelse och ledningsgrupp. Framtiden är online och webbhandeln kommer fortsätta växa, här ska Inet vara närvarande och möta kunderna, säger Jonas Hagströmer.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!