ICA fortsätter att dela ut PostNords paket

Har samarbetat sedan 2001.

Nyligen kunde vi på Ehandel.se berätta om hur ett ICA-ombud sagt upp sitt avtal med PostNord. Vilket inte är den första nyheten där ett ICA-ombud sagt nej till att hantera och dela ut PostNord-paket. Denna gång var det dock ett större ombud i Västerås, som skulle bli lite jobbigt att ersätta.

LÄS ÄVEN: Ombudskris i Västerås - PostNord lovar lösning

Annons
Annons

PostNord har förstås många fler ICA-ombud och ett centralt avtal med matjätten. Nu meddelar fratkbolaget att de förnyat sitt ramavtal med ICA, vilket innebär att svenskarna fortsatt kommer att kunna hämta ut sina PostNord-paket hos sin lokala matbutik.

- Vi är väldigt glada över att fortsätta samarbetet med ICA, som har varit gott ända sedan postombuden infördes 2001. Ett starkt och tätt ombudsnät borgar för god service och tillgänglighet oavsett var i landet du bor och ICA är en pålitlig partner, säger Annette Rihagen, chef för det svenska ombudsnätet inom PostNord, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Coop säger upp sitt ombudsavtal med PostNord 

Även om fraktbolaget fortsätter sitt långtgående samarbete med ICA så meddelade de också nyligen att de kommer att öppna upp ombud hos 7-Eleven och Pressbyrån. Det är alltså uppenbart att fraktjätten inte lägger alla sina ägg i en korg.

LÄS ÄVEN: PostNord kommer till Pressbyrån och 7-Eleven

- Tillsammans med ICA kan vi fortsätta att ge bra service till våra kunder, som gärna gör sina postärenden där de gör andra vardagliga ärenden. Vi ska finnas där människor rör sig, säger Annette Rihagen.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!