Jakten är över – han får jobbet som VD för Apohem

Lämnar träningsbranschen.

Efter knappt två år som vd för Health and Sports Nutrition Group, som driver nätbutikerna Gymgrossisten och Bodystore, har Gustav Hasselgren bestämt sig för att det är dags för en ny bransch.

LÄS ÄVEN: Qliro Group avslöjar: Han blir Gymgrossistens nya VD

Annons
Annons

Från och med den 1 mars 2019 kommer han istället att kunna titulera sig som vd för nätapoteket Apohem. En tjänst som han enligt ett pressmeddelande ser som "ett drömjobb".

- Vi står inför en spännande resa. Marknaden för nätapotek växer snabbt, och Apohem har goda förutsättningar med starka ägare och möjligheter till synergier med andra bolag inom koncernen. Planen är att bli ett av de bästa nätapoteken på marknaden, säger Gustav Hasselgren i en kommentar.

"En stor fördel för Apohems utveckling"

Apohems styrelseordförande bekräftar att företaget ser minst lika positivt som Gustav Hasselgren på den nya rekryteringen.

- Hans ledaregenskaper i kombination med den tunga erfarenhet som han har av affärsutveckling, e-handel och försäljning av konsumtionsvaror kommer att vara en stor fördel för Apohems utveckling framåt, säger Christer Hansson.

Apohems förra vd Henrik Patzer slutade hastigt bara två månader efter nätapotekets lansering. Sedan dess har medgrundaren Johan Bergenheim tjänstgjort som tillförordnad vd för företaget. När Gustav Hasselgren är på plats kommer dock Berggren att gå tillbaka till sin tidigare tjänst som marknadschef för Apohem.

LÄS ÄVEN: Apohems VD slutar - bara två månader efter start

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!