Klarna öppnar fysisk butik: ”En fest för ögonen”

Tar sikte på den fysiska handeln.

Betalbolaget Klarna meddelar att de kommer att öppna en fysisk butik den 5 juni i London. Den två våningar höga popup-butiken kommer att finnas i Covent Garden och den ska bjuda på gratis dricka, underhållning och skönhetsbehandlingar.

- Klarna-popupen kommer att ta din digitala shoppingupplevelse ut i verkligheten, med många varumärken och produkter som tidigare endast varit tillgängliga online, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Vill injicera nytt liv

Butiken kommer att smygöppna den 4 juni, med en lanseringsfest, men öppnar för allmänheten först den 5 juni. Den kommer sedan vara öppen i en vecka. I butiken ska det finnas produkter från varumärken som ASOS, Beauty Bay, Cambridge Satchel Company, Finery, Schuh och Swoon.

- Samtidigt som vi tror att betalningar ska vara smoooth, tror vi också att den övergripande shoppingupplevelsen ska vara inspirerande. När återförsäljare känner en ökad press på att förvärva, behålla och konvertera kunder, vill vi visa hur skapandet av positiva kundupplevelser är den verkliga hemligheten till framgång och kundlojalitet, säger Luke Griffiths, vd för Klarna UK.

Klarna säger att butiken ska vara en fullkomlig fest för ögonen, med annorlunda och underhållande utställningar. Betalbolaget vill med popupen visa detaljhandlare hur man kan injicera nytt liv i den fysiska handeln.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!