Komplett.se samarbetar med ninjor i pyjamas

Komplett.se har tillsammans med eSport-laget, Ninjas in Pyjamas, tagit fram en dator som är skapad för eSport. I år kommer proffsen att träna, streama och tävla på Komplett Gamer eSport Pro.

Tidigare i veckan berättade vi om hur datorhandlaren Inet fördjupat sitt samarbete med Counter strike-stjärnan Zainab Turkie, alias zAAz, genom att sponsra hela hennes nuvarande lag, Bad Monkey Gaming.

Nu meddelar även Komplett.se att de satsar på elite gamers. Tillsammans med eSport-laget Ninjas in Pyjamas har man nämligen tagit fram en unik Komplett PC som är skapad för eSport, Komplett Gamer eSport Pro.

Annons
Annons

– Detta är en naturlig satsning för Komplett.se, gaming ligger i vårt DNA och vi är nordens största PC-producent. Vi är väldigt stolta över att världens bästa Counter-Strike lag väljer Komplett PC, säger Erik Johannesson, säljchef för Komplett.se.

Komplett är inte främmande inför att ta fram skräddarsydda datorer och under förra året ska de ha skickat ut 38 000 färdigbyggda datorsystem. Hur det går till har vi bland annat fått se i en video ifrån deras norska lager.

Mästarnas Mästare

eSport växer så det knakar och har blivit en bred publiksport. Ett av de största namnen inom eSporten är Emil ”HeatoN” Christensen, grundare till Ninjas in Pyjamas. Något som bland annat märkts då 39 000 fans vill se honom medverka i SVT:s program Mästarnas Mästare.

– Att Komplett.se kommer med en eSport PC framtagen tillsammans med Ninjas in Pyjamas visar hur långt eSporten har kommit. Vi är stolta för att Komplett.se väljer att samarbeta med oss och ska göra allt vi kan för att visa våra fans att vi är värda den äran, säger Emil ”HeatoN” Christensen.

 

Källa: Press

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!