Köp din julgran på nätet med fri hemleverans

NetOnNet utökar sin traditionella julgransförsäljning för julen 2013. Nu kan kunden handla sin julgran direkt på nätet och få den levererad hela vägen hem utan extra kostnad. För den som är sent ute finns det också möjlighet med expressleverans.

NetOnNets kunder har under de senaste åren kunnat köpa julgranar när de handlat i någon av de 14 Lagershoparna. En succé enligt dem själva och den traditionen fortsätter även i år, men kompletteras nu med en skvätt e-handel.

Nu är det nämligen även möjligt att beställa sin julgran på hemsidan med hemleverans.

Annons
Annons

– Att sälja julgranar över nätet har varit en ambition även tidigare år men det är först nu vi har lyckats lösa den något utmanande logistiken. Vi vill naturligtvis upprätthålla vårt leveranslöfte även för julgranar med möjlighet till såväl kostnadsfri leverans som expressleverans vilket innebär att julgranen kan beställas ända fram till kl 17:00 och då skickar vi den samma dag, säger Jonas Järrenfors, marknadsdirektör på NetOnNet.

Kvalitet och pris

För den som kan sina barrträd så har NetOnNets julgranar en så kallad klass 1-märkning med gul etikett, en kvalitetsstämpel med standard för höjd, täthet och utseende. Ungefär en halv miljon barr garanteras också. Detta vill man kombinera med ett konkurrenskraftigt pris och gratis leverans, för de som även köper annan valfri vara.

– Som en av landets främsta e-handelsaktörer är det naturligtvis väldigt roligt att kunna erbjuda julgranar med hemleverans, och vi tror att prissättningen på 99 kronor med fri frakt är mycket attraktivt för våra kunder, säger Jonas Järrenfors.

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!