Lämnar Arvato – får nytt jobb hos internationell leverantör

Blir Partner Manager Nordics hos Nosto.

Den snabbväxande e-handelsleverantören Nosto, som erbjuder tjänster inom merförsäljning och personalisering, har haft ett händelserikt år. Bolaget har bland annat genomfört en större satsning i USA, vilket bland annat ledde till rekryteringen av en ny vd.

LÄS ÄVEN: Nosto expanderar - de tar över som VD och Nordenchef

Annons
Annons

Nu står det klart att företaget även får en ny Partner Manager för regionen Nordics. Valet föll på Pär From, som tillträdde sin nya tjänst den 1 december. From kommer senast från rollen som E-commerce Advisor hos betalföretaget Arvato Financial Solutions och är därmed förmodligen ett bekant ansikte för många e-handlare.

- Det känns riktigt bra med det nya uppdraget. Bolaget befinner sig i en väldigt intressant fas - vi har ett otroligt momentum så 2019 kommer bli ett mycket spännande år, skriver Pär From i ett mejl till Ehandel.se.

Vill bidra till en skräddarsydd kundresa

Pär Froms nya tjänst innebär att han kommer att bygga vidare på det nätverk som Nosto har byggt upp sedan företaget grundades 2011. I rollen ingår nätverkande och relationsbyggande med bland annat plattformsleverantörer, webbyråer och betalleverantörer.

- Min förhoppning är att tillsammans med viktiga partners paketera en attraktiv e-handelslösning där vi på Nosto erbjuder en otroligt bra produkt när det kommer till att skräddarsy kundresan.

Hur ser du på att lämna Arvato?

- Det är givetvis tråkigt att lämna ett sådan fint bolag som Arvato-Bertelsmann. Jag kommer att sakna mina kollegor och främst min före detta chef och mentor Christer Pettersson. Jag är otroligt tacksam för de år som jag har varit hos bolaget och jag har lärt mig mycket om den finansiella sfären inom e-handel.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!