Laszlo om avgången: ”Har inte den motivation som krävs”

"Tydligt att en ny omladdning behövs".

Imorse kunde vi berätta att e-handelsföretaget Euroflorist fått en ny vd. Detta då företagets förra vd Laszlo Varga, som tillträdde hösten 2015, valt att lämna bolaget.

LÄS ÄVEN: Euroflorists vd lämnar sin post

Annons
Annons

"Har inte kraften som resan kräver"

Nu berättar han för Ehandel.se varför han fattat beslutet att gå vidare.

- Företaget är inne i ett förändringsarbete, med ägare som har ett långsiktigt perspektiv. En del i detta är att vi har fått en ny styrelse det senaste året och tillsammans har vi byggt upp en ny plan där det är tydligt att en ny omladdning behövs de närmaste tre till fyra åren, skriver han till redaktionen och fortsätter:

- Efter tre år som vd på Euroflorist, och totalt nio roliga år på bolaget, så behöver jag själv en omladdning, då jag känner att jag inte riktigt har den kraften och motivationen som den kommande resan kräver och har därför valt att sluta på Euroflorist.

Kommer att stödja på avstånd

Laszlo Varga menar dock att han gillar Euroflorist och att han hädanefter kommer att stödja företaget på avstånd istället.

- Euroflorist är ett fantastiskt företag med en underbar produkt och det ska bli kul att följa utvecklingen de kommande åren som supporter.

Vad han nu ska göra är oklart, men i första hand ska sommaren avverkas.

- Jag kommer att njuta av sommaren tillsammans med min familj och passa på att vara lite föräldraledig, avslutar han.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!