Madladys kalendersuccé: Unika videor på Instagram

Madladys julkalender med videor från inspiratörer har tagits väl emot av kunderna.

En dryg vecka in i december är många e-handlare förmodligen i full färd med att utvärdera de första resultaten av sina julkalendrar. En som har testat ett lite annorlunda grepp i år är Madlady, som i sin julkalender på Instagram låter sociala profiler presentera erbjudanden i videor under de första 14 dagarna av december.

- Det är en helt unik idé där vi har använt oss av sociala profiler för att skapa kalendern, ingen annan har gjort något liknande, säger grundaren Madelene Fisch.

Annons
Annons

Vilka sociala profiler handlar det om?

- Vi jobbar med youtubern Felicia Aveklew och artisten Joy M’Batha, två profiler som kör sina egna race och inspirerar andra att göra detsamma.

Komiska videor går hem

Duon bakom Madlady, som förutom Madelene Fisch består av Ilia Komorin, brukar i samband med att de delger nyheter om sitt företag uppmuntra personer att våga vara sig själva, oavsett vad andra tycker.

- Därför var det ett naturligt steg att involvera personer som står för samma sak. Vi har också märkt att de videos vi lagt upp får mycket uppmärksamhet, speciellt när de är av komisk karaktär. Just detta har vi snappat upp i vår julkalender. Profilerna Felicia och Joy ger en personlig touch till varje video, med karismatisk humor och peppad attityd.

Vad har ni fått för gensvar från kunderna hittills?

- Hitintills har responsen varit fantastisk. Den värme vi upplever varje dag från våra kunder och följare har än en gång överträffats, och vi ser fram emot att fortsätta ta Madlady-kulturen till nya höjder, säger Madelene Fisch.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!