Malmöbaserad annonsbyrå tar in tung e-handlare som VD

Fullt fokus på influencer marketing.

Magnus Noord, som var med och startade e-handeln SkickaTårta och är medgrundare till företag som Top Visible och RankTrail, har gått in som vd hos Malmöföretaget ProAd. Han ska även ha varit vd för EuroFlorist Scandinavia, och där varit en del av det team som skapade tjänsten EuroFlorist blommogram. Magnus Noord ska ha 18 års erfarenhet inom e-handel och digital marknadsföring.

"Självklar del i marknadsföringen"

ProAd sysslar med digital annonsförsäljning och har tidigare sålt annonser åt bland annat Ehandel.se. Bolaget ska dock även ha varit tidiga med att hoppa på influencer marketing-tåget. Enligt egen utsago är man idag en av de största i Sverige på detta område.

Annons
Annons

- Jag är övertygad om att marknaden för influencer marketing kommer att fortsätta växa och att influencers blir en självklar del i marknadsföringen hos mer eller mindre alla företag, säger ProAds nya vd Magnus Noord i ett pressmeddelande.

"Profil som ligger helt rätt i tiden"

Annonsbolaget arbetar i dag som exklusiv agent för influencers som bland annat JennysMatblogg, UnderbaraClara och Julia Bergman.

- Att få hjälpa företag och kunder att synas digitalt är något jag brinner för. När jag fick förfrågan om att bli vd för ProAd, behövde jag inte fundera länge. Det är en väldigt spännande dynamisk arbetsplats, med en profil som ligger helt rätt i tiden, säger Magnus Noord.

Transparens: Michael Wictor, som är vd för Ehandel.se, är även medgrundare av ProAd.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!