Morbergs omtalade skärbräda 800 kronor billigare på nätet

Per Morbergs skärbräda med ett pris på nästan 4 000 kronor kommer i fortsättningen att säljas genom e-handeln Kökets favoriter, åtminstone till en början till ett rabatterat pris.

När kändiskocken Per Morbergs kökskollektion nyligen utökades med en "premiumskärbräda i ek" för 3995 kronor var det många som reagerade på priset. Nu ger Adlibris matlagningsintresserade kunder möjlighet att införskaffa skärbrädan till ett rabatterat pris, genom att handla den hos Adlibris nya e-handel Köketsfavoriter.se.

- Vi vet att intresset för Morbergs skärbräda är stort. Det är en efterfrågad produkt från våra kunder, därför känns det både viktigt och väldigt roligt att kunna erbjuda dem ett kanonpris på just den produkten, säger Sofia Söderqvist försäljnings- och marknadschef Kökets favoriter.

Annons
Annons

Enda e-handeln med Pers köksprodukter

Kökets favoriter är den enda onlinebutiken som ska sälja Per Morbergs kökskollektion. Under en begränsad tid kommer hans produkter, som utöver skärbrädan även består av till exempel ett skinnförkläde för 899 kronor och en mortel för 499 kronor, säljas med 20 procents rabatt.

- Kollektionen passar väl in med Kökets favoriters profil att erbjuda starka varumärken med fokus på färg, form och kvalitet till konkurrenskraftiga priser, säger Sofia Söderqvist.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!