Naturalbox satsar utanför Sverige med ny global sajt

Prenumerationstjänsten Naturalbox har funnits på den svenska marknaden i snart ett år. Nu tar tjänsten, som erbjuder naturliga hälsoprodukter och ekologiska skönhetsprodukter, och expanderar utanför Sveriges gränser med en global sajt.

Naturalbox lanserades sommaren 2013 och erbjuder nyttiga och ekologiska fullsizeprodukter inom tre olika kategorier, snacks, hälsa och skönhet. Första steget var att etablera Naturalbox.se i Sverige men redan från start fanns planer på expansion.

Något företaget berättade om i höstas då en nordisk expansion låg på bordet. Nu har man tagit det hela ett steg längre och lanserat en global version av sajten, Naturalbox.com.

Annons
Annons

– Naturalbox har erbjudit sin abonnemangstjänst i Sverige i nästan ett år med stor framgång. Fans från andra länder har bett om att få prenumerera på Naturalbox i flera månader, så vi bestämde oss för att vi måste satsa globalt, säger Alicja Chlebna, en av grundarna och VD för Naturalbox.

Ekologiskt ökar

Naturalbox blev verklighet när Alicja bestämt sig för att satsa på sin vision att inspirera till en mer hälsosam och ekologisk livsstil, genom att hjälpa människor att upptäcka riktigt bra naturliga och ekologiska produkter.

Som kund kan man välja mellan att köpa en box i taget eller att sätta upp sig på en prenumeration. Kunder kan också mellan lite olika boxar, den vanliga Naturalbox eller en Mysterybox som är en lyxigare variant av den förstnämnda, där man inte avslöjar innehållet, samt slänger med en liten överraskning.

– Nu erbjuder vi även en Veganbox eftersom det har varit något som våra svenska kunder har bett oss om. Jag tror starkt på ekologiska och veganska produkter för dagligt bruk. I Skandinavien kan vi se en stor ökning av den ekologiska marknaden och folk är verkligen intresserade av en hälsosam och miljövänlig livsstil, säger Alicja Chlebna.

Källa: Press
 
Uppdaterad:
Nyheten är korrigerad då ägarförhållandet i företaget ändrats. Naturalbox är nu en del av Groomingbox International AB.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!