NetOnNet börjar med hemleverans samma dag

Ska nå stora delar av Sverige.

Apotea och Skincity var först ut med Best Transports hemleveranser alla dagar i veckan, som vi nyligen berättade om i en artikel.

LÄS ÄVEN: Fraktbolaget levererar samma dag - alla dagar i veckan

Annons
Annons

Nu har konceptet lockat till sig ännu en stor kund, nämligen NetOnNet. Hemelektronikjättens kunder kan nu välja att få sin vara hemlevererad samma kväll, alternativt upp till fem dagar framåt. Servicen uppges i ett pressmeddelande vara tillgänglig för “stora delar av Sveriges hemelektronikkonsumenter”.

- Vårt senaste leveransalternativ ”Hemleverans från samma dag” ger kunderna möjlighet att välja hemleverans under kvällstid, men även valfriheten att välja specifik dag för leverans. I vissa områden kan kunderna lägga order vid lunch och få leverans redan samma kväll på vardagar, och i andra områden leveranser både lördag och söndag, säger Stefan Svensson, logistikchef på NetOnNet, i en kommentar.

"Kommer att uppskattas mycket"

Enligt NetOnNet är flexibilitet och valfrihet viktiga parametrar för företagets kunder, och bolaget ser dessutom positivt på att den nya leveransmodellen ska vara klimatkompenserad.

- Vi är övertygade om att vårt nya leveransalternativ kommer att uppskattas mycket av våra kunder och ser fram emot att följa dess positiva utveckling, samt kundernas alltjämt förändrade önskemål och krav som driver vår egen utveckling framåt, säger Stefan Svensson.

NetOnNets samarbete med Best Transport innebär att kunden får sin hemleverans mellan klockan 18.00 och 22.00. 6,5 miljoner människor ska i dagsläget ingå i Bests hemleveransområde.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!