NetOnNet får ny finanschef: ”Det rådde ingen tvekan”

"Valt att ansluta sig och all sin kompetens".

E-handelsföretaget och hemelektronikjätten NetOnNet vann nyligen pris för sin finslipade nätbutik. Nu meddelar bolagets vd, Susanne Holmström, att man stärkt upp med en ny CFO.

LÄS ÄVEN: NetOnNet tog hem e-handeln under WSA-galan

Annons
Annons

Den som fått uppdraget är Daniel Svensson och han ersätter Annelie Forsberg, som lämnade NetOnNet vid årsskiftet.

- Vi är glada över att ha lyckats knyta till oss Daniel Svensson, som med sin gedigna och strategiska bakgrund inom bland annat transportbranschen och mediabranschen valt att ansluta sig och all sin kompetens till NetOnNet-familjen, säger Susanne Holmström, vd på NetOnNet.

"Kul att få arbeta med hemelektronik"

Daniel Svensson har 20 års erfarenhet från olika uppdrag inom ekonomi och finans. Han kommer närmast ifrån Geodis Freight Forwarding, där han också var CFO. Han har även varit Financial Manager på Stampen Media.

- Det rådde ingen tvekan från mig när jag fick möjligheten att börja hos NetOnNet. Det ska bli riktigt kul att få arbeta med hemelektronikbranschen och för ett så spännande företag som NetOnNet. Jag tycker att det skall bli fantastiskt inspirerande att tillsammans med hela teamet bidra till NetOnNets fortsatta utveckling på en marknad med såväl utmaningar som stora möjligheter, säger Daniel Svensson.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!