Olle Hyberg lämnar Resurs Bank för toppjobb på Jetshop

Blir plattformsleverantörens nya Chief Networking Officer.

I sin roll som omnikanalchef på Resurs Bank var Olle Hyberg nyligen med och lanserade bankens e-handelskassa, som enligt egen uppgift var den första att koppla in Swish. Men i fortsättningen får kommunikationen kring checkouten skötas av en efterträdare. Olle Hyberg har nämligen fått ett nytt jobb - som Chief Networking Officer på plattformsleverantören Jetshop.

- Vi är glada att kunna presentera Olle Hyberg som Chief Networking Officer på Jetshop och ta del av hans långa erfarenhet inom branschen. Med Olle förstärker vi ytterligare vår förmåga att möta vår målkund inom omnichannel retailing och cross-border commerce, säger Fredrik Hedblom, Vice VD på Jetshop, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

"Befinner sig i oerhört spännande fas"

På sitt nya jobb ska Olle Hyberg ansvara för att “stärka, vidareutveckla och expandera” Jetshops partnernätverk.

- Jetshop har mycket framgångsrikt utvecklat sitt erbjudande för att attrahera mid-size retailers och Jetshop befinner sig i en oerhört spännande tillväxtfas. Jag hoppas med mina 15 års erfarenhet inom e-handel att ytterligare förstärka Jetshops ledande position som kunskap- och teknikpartner för e-handel, kommenterar Olle Hyberg sitt nya jobb.

Olle Hyberg tillträder sin nya tjänst på Jetshop i maj.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!