DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Emeet: PostNord avslöjar sina planer för Emeet Stockholm

Träffa Karl på Matsmart och lär dig logistik på PostNords populära session.

I samarbete med Ehandel.se Event genomför vi vid utvalda tillfällen intervjuer med partners.

Nu på torsdag, den 19 oktober, går årets häftigaste e-handelsevent av stapeln. Platsen för konferensen är PostNords huvudkontor i Solna. Fraktbolaget är en trogen huvudpartner till evenemanget och häromveckan mötte vi upp med Carin Blom, som är e-handelsexpert på PostNord, för att prata lite om Emeet Stockholm och vad fraktbolaget jobbar med just nu.

Carin Blom avslöjar bland annat att deras session Logistikskolan kommer att köras igen i Stockholm denna vecka. En session som hon erkänner kan låta lite tråkig, men som drog mycket folk under Emeet Göteborg och faktiskt blev riktigt rolig, enligt Carin Blom själv.

Annons

"Karl är superinspirerande"

Efter att intervjun spelades in har PostNord även lyckats säkra en intervju med Matsmart-grundaren Karl Andersson. Temat kring denna intervju, som PostNord kommer att hålla i, är Matsmarts väg till succé.

- Hör Karl berätta om deras tillväxtsuccé och ställ frågor till honom om deras resa. Det kommer att handla om allt ifrån marknadsföring, logistik och kanske en och annan lärdom från tidigare fallgropar. Karl är superinspirerande att lyssna på så det tycker jag inte att man ska missa! säger Carin Blom till Ehandel.se.

Missa inte intervjun med Carin Blom nedan:

VIDEO:

Annons