Qliro ansluter sina första kunder utanför koncernen

I mars berättade e-handelskoncernen Qliro Group att de nu skulle öppna betaltjänsten Qliro för alla e-handlare. Denna utveckling var ganska väntad med tanke på de investeringar som gjorts i betaltjänsten.

Samtidigt som Qliro meddelade att deras fakturatjänst nu var öppen för alla, lanserade de moduler för plattformarna Magento och Askås. Nu ska de första kunderna ha börjat använda den senare.

Först ut att använda Qliro, utanför koncernens egna nätbutiker, är Bangerhead och Hobbex. I samma veva har man även lagt in Qliro på Gymgrossisten.

Annons
Annons

- Qliro har utvecklat en modern och flexibel lösning som förenklar våra kunders vardag och som ger Hobbex en ökad möjlighet till kundkommunikation. Qliro har en gedigen e-handelsbakgrund och fokus på hög kundupplevelse, säger Roger Halvarsson, VD på Hobbex.

Kopplingen till Askås står alltså bakom dessa nya kunder och integrationen sägs vara smidig.

- Med Qliro får vi en kundvänlig och prisvärd betalningslösning. För oss som snabbrörligt och expansivt bolag var det även viktigt att få till en sömlös och smidig integration, något som Qliro och Askås har levererat, säger Per Sköld, VD på Bangerhead.

Hobbex och Bangerhead använde tidigare betallösningen Klarna enligt Ehandelsindex.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!