Rappare nära att skjuta en av nätbutikens chaufförer

Vill se västar på buden.

I vad som kan vara lite av en “only in America”-historia så har rapparen och tv-stjärnan Ice T pekat ut ett problem med Amazons nya tjänster som exempelvis Flex. En tjänst som innebär att privatpersoner kan dela ut e-handlarens paket, för att tjäna lite extra pengar vid sidan om.

LÄS ÄVEN: "Relativt smärtfritt" att agera chaufför åt Amazon

Annons
Annons

Ice T tycker att det är livsfarligt att dessa människor inte har någon Amazon-uniform. Detta eftersom han häromdagen höll på att skjuta en av Amazons chaufförer, när de skulle leverera ett paket till hans hus. Ett inlägg som för övrigt spridits som en löpeld i sociala medier.

Man skulle kunna tänka sig att lösningen är att inte försöka skjuta okända människor som går mot ens hus, men Ice T vill istället se västar på alla som kör ut paket åt Amazon. I sociala medier har det nu tagits fram förslag, förhoppningsvis inte helt seriösa sådana, på skottsäkra västar med Amazons logga på.

"Thanks for being a customer"

Amazons operativa chef, Dave Clark, har även svarat Ice T och han tar inte upp det potentiella skjutandet av deras chaufförer utan tackar främst för tipset om västarna.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!