Sellpy börjar hämta i hela Storstockholm

Hämtar nu påsar i totalt åtta städer.

Snabbväxande Sellpy, vars affärsidé är att hämta upp dina begagnade saker vid dörren och sedan sälja dem på nätet åt dig, utökar sitt upptagningsområde - igen.

40 miljoner på två år

Vi har tidigare kunnat berätta o hur företaget gått från att frakta grejer på tunnelbanan till att omsätta 40 miljoner på bara två år. Företaget har under den tiden stegvis utökat sitt upptagningsområde och intaget både Göteborg och Skåne. 

Annons
Annons

Nyligen startades även Sellpy Market, som samlar alla företagets befintliga annser under ett och samma tak. Idag finns Sellpy förutom i hemstaden Stockholm även i Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona och Trelleborg.

Ska vara lika enkelt att sälja som att köpa

Och nu är det dags att återvända till hemmaplan. Från och med denna veckan utökas upptagningsområdet i huvudstaden till att gälla hela Storstockholm.

- Vi startade Sellpy med målet att det ska vara lika enkelt att sälja sina gamla saker som det är att köpa nytt. Idag är vi oerhört glada över att börja med upphämtningar i hela Stor-Stockholm, för att göra det ännu bekvämare att sälja det du inte använder, skriver företaget i ett utskick.

Den som inte råkar bo i ett upptagningsområde kan precis som tidigare lämna sin Sellpy-påse till närmsta Schenker-ombud och på så sätt nyttja företagets tjänst.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!