Skönhetsjätten rekryterar tung branschveteran

"Tillbaka på hemmaplan".

E-handelssajterna Eleven och Nordicfeel stärker upp sitt team med en ny Head of Purchasing & Assortment. Det ska vara en tung skönhetsveteran som nu tar sig an inköp och sortiment för de båda sajterna.

"Tung profil i branschen"

Den som fått jobbet är Susanne Holmberg. Hon har bland annat varit affärsområdeschef och inköpsdirektör på Åhléns, Kicks och Lagerhaus, samt affärsområdeschef på Coop. Hon har även haft styrelseuppdrag i Designtorget och idag sitter hon i styrelserna för KappAhl och Linum.

Annons
Annons

- Susanne Holmberg är en tung profil i branschen och jag är imponerad av hennes gedigna erfarenhet inom inköp och sortiment. Vi är glada över att förstärka teamet med den seniora kompetens och långa erfarenhet inom skönhet som Susanne Holmberg besitter och hennes bidrag till målet att bli den största e-handlaren inom skönhet i Norden, säger Pernilla Barkman, vd på Eleven och Nordicfeel, i ett pressmeddelande.

"Känns väldigt roligt"

Den 18 februari tillträdde Susanne Holmberg sin nya tjänst, där hon nu leder skönhetsjättens inköpsteam.

- Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på hemmaplan i skönhetsbranschen och att få möta kunden online. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Eleven och Nordicfeels kunderbjudande tillsammans med mitt team och duktiga e-handelskollegor, säger Susanne Holmberg.

LÄS ÄVEN: NordicFeel och Eleven tar fart mot 500 miljoner

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!