Snabbare e-handelsleveranser med fler flygplatser

Jetpak i stor leveranssatsning - utökar med Sturup och Bromma.

Vi har tidigare berättat att bland andra Skincity och Caliroots med hjälp av Jetpak kunnat erbjuda expressleveranser till kunder på ett antal orter i Sverige. Nu kommer logistikföretaget med goda nyheter inte minst för e-handelskunder i framför allt Sydsverige och Stockholmsområdet. I ett pressmeddelande meddelar bolaget nämligen att de numera ska skicka paket till och från Malmö Sturup, och på sikt även Bromma flygplats.

Enligt Lisette Hallström, som är Jetpaks station manager på Sturup, handlar det om att bredda verksamheten som i dag drivs på andra sidan sundet.

Annons

- Avtalet fortsätter att vara detsamma på Kastrup, så verksamheten på Sturup kan ses som ett komplement, säger hon till Ehandel.se.

"Öppnar för fler möjligheter"

Jetpak har även tidigare funnits på Malmös flygplats, men bestämde sig för ett och ett halvt år sedan för att helt gå över till Kastrup. Nu står det dock klart för bolaget att verksamheten blir mindre flexibel på en större flygplatser, och därför har pendeln svängt igen. Anledningen till omtaget uppges vara att kunderna önskade “snabbare transportalternativ”.

Innan sommaren hoppas Jetpak kunna göra en liknande satsning i Stockholmsområdet, genom att utöka verksamheten på Arlanda med att även skicka paket till och från Bromma.

Att ni då finns på fler flygplatser, kan det innebära bättre service till exempelvis era e-handelskunder?

- Absolut. Det öppnar för fler möjligheter, säger Lisette Hallström.

Annons