Spara på portot med Amazons tomteapp

Att skicka snigelpost till tomten kan kännas lite passé för barn som vuxit upp i den digitala tidsåldern. Något Amazon tagit fasta på, och med deras tompteapp kan barnen i stället skapa sin digitala önskelista och sen skicka den till familj, vänner och inte minst tomten.

Amazon vill göra det lättare för barnen att se till att tomten får reda på vad de önskar sig under granen i år. Med Amazons tomteapp kan barnen enkelt tillsammans med sina föräldrar skapa sina egna önskelistor på en iPad eller Kindle Fire som familj och vänner sen lätt kan ta del av.

Gratisappen som lanserades redan förra året ger barnen möjlighet att söka igenom de tusentals artiklar som finns i alla möjliga kategorier. Allt från böcker, leksaker, spel och filmer till pussel, sportartiklar, videospel eller Lego.

Annons
Annons

Slipper två av varje

Men för att kunna skapa den där önskelistan som ska skickas till tomten, måste dock barnens föräldrar först logga in på sitt Amazon-konto. I takt med att barnen sen väljer ut sina julklappar skapas en önskelista i botten av appen där varje valt objekt länkar till deras produktsidor på Amazon.

Föräldrarna kan sedan välja ut vilka som kan ta del av önskelistan, och efter hand att någon köper en av de önskade julklapparna försvinner den från listan. Allt för att minimera riskerna att få två likadana stickade ylletröjor.

Källa: Internet Retailer

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!