Sportamores logistikchef är Årets affärskvinna 2014

Ulrika Lindgren, e-handelsföretaget Sportamores logistikchef, kammade hem titeln Årets affärskvinna 2014 inom svensk sporthandel. Utmärkelsen delades ut tidigare i veckan av Divas, sportbranschens ledande nätverk för kvinnor.

Under måndagen delades priset Årets affärskvinna ut av Divas, ett kvinnligt nätverk inom sportbranschen, för fjärde året i rad. I år knep Sportamores logistikchef Ulrika Lindgren titeln i kamp med Janicke Blomsnes, vice vd för XXL Sport & Vildmark och Ulrika Skoghag, vd på Daily Sport.

– Jag är jättestolt över detta pris och jag är väldigt stolt över den organisation vi har byggt upp tillsammans. I vårt uppdrag att ständigt flytta fram Sportamores serviceposition har vi lyckats få ihop ett fantastiskt team av unga, drivna människor och det är vi tillsammans som gör hela skillnaden. Den här utmärkelsen är inte bara ett erkännande för mig, utan ett erkännande för alla som jobbar på Sportamore, säger Ulrika Lindgren, logistikchef på Sportamore.

Annons
Annons

Ger unga människor ansvar

I juryn som utsåg årets pristagare satt styrgruppen för Divas, Maria Sandow, Svensk Handel, Martin Willners, chefredaktör för branschtidningen Sportfack, Claes Forsberg, vd för Svenskt Sportforum och Anders Söderholm, vd för Performiq. Deras motivering lyder:

”Hon har på fem år byggt upp en organisation med närmare 80 anställda och har en nyckelroll i företaget och dess framgång och utveckling. Hon driver sin avdelning med tydlig vision och socialt engagemang, där hon låter unga människor, inte minst kvinnor, få ta plats och ansvar.”

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!