Storslam för Apotea vid Prisjakts årliga tävling

Datorbutiken Inet fick stryka på foten när årets vinnare i Prisjakts tävling, Årets Nätbutik 2014, presenterades. I år blev det nätapoteket Apotea, som förutom huvudutmärkelsen, kammade hem ytterligare ett par fina priser.

Nätapoteket Apotea tog storslam när det igår var dags att utse vinnarna i Prisjakts årliga omröstning där medlemmarna utser årets nätbutik. Apotea tog nämligen hem priset som Årets Nätbutik inom sin genre Skönhet, Hälsa och Livsstil samt prisades för Bästa kundservice.

Som grädde på moset tog nätapoteket sedan även hem huvudutmärkelsen Årets Nätbutik 2014. Ett pris som ges till den butik som får flest antal röster totalt sett.

Annons
Annons

– Det är verkligen ett bevis på att det vi gör är rätt och vi är väldigt tacksamma och glada över att våra kunder uppskattar vårt hårda arbete. Under året har vi lanserat en ny tjänst med hemleverans samma dag i Stockholmsområdet och Uppsala och nu flyttar vi in i vårt nya lager i Morgongåva, en lokal som är hela tio gånger större än den vi tidigare haft för att under 2015 kunna utöka vårt sortiment och ha ännu bättre lagerhållning på våra varor, säger Apoteas VD, Pär Svärdson.

CDON spred vinnaryra

Det innebär att Apotea, som även kammade hem priset som Årets E-handlare 2014 vid Nordic eCommerce Summit, tog över titeln från Inet. Datorbutiken som närmast prenumererat på utmärkelsen de senaste åren. Inet kan dock trösta sig med att de blev Årets Nätbutik inom sin genre, Datorer och Mobilt.

Övriga vinnare i årets tävling är Elgiganten, eller ska vi säga Black Friday-Giganten, som vann kategorin Ljud och bild.

CDON Group hade också en bra kväll. Vinnare av Hem, trädgård och vitvaror blev Tretti.se och CDON kammade hem kategorin Film, spel och bok. Deras systerbutiker Lekmer vann kategorin Leksaker, barn och baby innan Sportamore bröt av med att ta hem Sport och outdoor.

Däck 365 blev årets vinnare av Bil och garage och Årets Nykomling 2014 blev ingen mindre än Sliqhaq som säljer premiumprodukter inom rakning & hudvård för män.Källa: Press (1, 2)

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!