Sveriges bästa marknadschef blir Happy Homes nya VD

Hus- och hembutiken har rekryterat Caroline Forsshéll till att leda företaget.

Multikanalsaktören Happy Homes, som bland annat säljer tapeter och kakel, har tillsatt en ny VD. Valet föll på Caroline Forsshéll, som efterträder Stefan Aronsson.

Utsågs till bäst i landet

Hon kommer närmast från rollen som marknads- och kommunikationsdirektör för Lidl i Sverige - ett jobb hon uppenbarligen var bra på eftersom hon enligt ett pressmeddelande har belönats med titeln “Sveriges bästa marknadschef inom dagligvaror” två år i rad.

Annons
Annons

Före sin tid på Lidl arbetade Caroline Forsshéll med försäljning och marknadsföring på bland annat Apollo och Glocalnet. Men nu har turen alltså kommit till heminredningsbranschen.

- Jag ser det som en stor fördel att komma från en annan bakgrund och se branschens utmaningar med helt nya ögon. Det händer mycket i branschen och det gäller att vara med i den utvecklingen, säger hon i pressmeddelandet.

"Måste fortsätta att vässa vårt erbjudande"

Happy Homes styrelseordförande Magnus Ohlson välkomnar Caroline Forsshéll, som han menar kommer att bidra bland annat till fortsatt lönsamhet för företaget.

- Happy Homes har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och våra butiker är lönsamma. Vi ser dock att vi måste fortsätta att vässa vårt erbjudande och utveckla vårt koncept och här kommer Carolines långa erfarenhet av kommunikation och varumärken att komma väl till pass, säger han.

Caroline Forsshéll har tillträtt sin nya roll inom Happy Homes.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!