TPL-aktör omsatte 75 miljoner på ett halvår

Ny anläggning ger resultat.

TPL-aktören DreamLogistics, som "föddes i en liten lokal i centrala Jönköping", fortsätter att växa.

Tidigare rapporterades 2017 vara ett rekordår för bolaget, men för några månader sedan kunde vi meddela att företaget slog rekord igen under 2018. I fjol ökade aktören med 84 procent, och bolaget firade både att de sprängt 100 miljoner kronor i omsättning och 100 anställda på företaget.

Annons
Annons

LÄS ÄVEN: DreamLogistics slog 100 miljoner - med bred marginal

Nu fortsätter tillväxthistorien. Under årets första halvår har DreamLogistics ökat med 38 procent, och omsatt 75 miljoner kronor. För helåret har företaget budgeterat en tillväxt på cirka 30 procent, som TPL-bolaget än så länge lyckats följa.

Den nya lageranläggningen på 15 000 kvadratmeter i Ängelholm, som realiserades under 2018, anges vara en betydande faktor till att företaget lyckats växta så mycket under de sex senaste månaderna. 

– Årets första månader har främst handlat om att se över hela bolaget efter den kraftiga tillväxten som vi hade under 2018. Flera nya tjänster på ledande positioner har tillsats, rutiner och processer har setts över och stora investeringar i automation har gjorts och kommer att göras, säger Jonas Ahlgren, vd på DreamLogistics, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag ser verkligen fram emot hösten efter ett riktigt bra första halvår.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!