Tailor Store går österut i sin internationella expansion

Den svenska nätbutiken Tailor Store som nyligen meddelade att de trimmat e-handeln för att enklare kunna gå in i nya länder tar sig nu an vår granne i Öst.

Innan jul meddelade den prisade nätbutiken Tailor Store att systemen nu var oljade för att enklare kunna gå in i andra länder. I samband med detta fick vi även veta att Nederländerna och Belgien fått se lokala versioner av Tailor Store. Detta sades vara starten på en större resa ut i Europa.

Nu är det Finlands tur att få ta del av måttsydda plagg via TailorStore.fi.

Annons
Annons

– Finland är det land i Norden som är mest likt Sverige när det kommer till e-handel och sökmarknadsföring, därför startar vi nu Tailor Store i Finland, säger Jan Höjman, vd på Tailor Store.

Uppsving för unika E-koncept

Butiken har sedan tidigare översatts till norska och danska, men finska sägs vara en lite svårare nöt att knäcka. Kundservice spelar förmodligen in här och det ska Tailor Store också ha ordnat.

– Finland är ett delmål på vägen i vår vision att klä världen i skräddarsydda plagg. Det känns skönt att få ytterligare en milstolpe i Tailor Stores historia på plats under 2013, säger Jan Höjman.

Tailor Store meddelar även att de tror att 2014 kommer att bjuda på ett uppsving för e-butiker med unika koncept, likt deras måttsydda skjortor. Detta skall de kapitalisera på via sin geografiska expansion som nu alltså är i full sving.

 

Källa: Press

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!