Therese Alshammar lanserar egen e-handel

"En grafisk profil som speglar mig".

En av Sveriges mest framgångsrika idrottare, Therese Alshammar, lanserar nu en alldeles egen nätbutik. Therese Alshammar ska ha saknat snygga plagg som håller rätt nivå funktionellt och kvalitetsmässigt vid träning, samtidigt som de är tillräckligt fina för att bäras till och från gymmet. Därför lanserar hon nu ett eget märke som helt enkelt heter Therese Alshammar och plaggen pryds med ett T och ett A.

- Träning är en stor del av min vardag och jag vill ha kläder som fungerar i mitt aktiva liv. Här har jag fått vara delaktig i processen, både med att välja material, modell på de perfekta träningstightsen och ta fram en grafisk profil som speglar mig, säger Therese Alshammar i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Produkter för simning på gång

Den nya nätbutiken finner vi på Theresealshammar.se och den ska vara framtagen tillsammans med företaget BrandGlobe. Tobias Eidem, medgrundare av BrandGlobe, berättar att planen är att utöka sortimentet från de träningskläder som nu erbjuds i webbutiken.

- Initialt är det enbart träningskläder som släpps men ambitionen är att väva in Thereses andra intressen i produktsortimentet framåt, såsom simning, resor och skönhet, säger Tobias Eidem, affärsutvecklingschef på BrandGlobe.

"Tror stenhårt på Therese"

Målet ska vara att göra Therese Alshammars kläder lika kända som hon är inom idrotten.

- Vi tror stenhårt på Therese, efterfrågan på allt som involverar henne ökar dag för dag och vi kommer att skapa en grym produktportfölj. Therese Alshammar är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken inom idrott och det ska vi se till att det blir inom träningskläder också, säger Tobias Eidem.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!