Tinybuddy rusade förbi 10 miljoner – flyttar in i nytt lager

Slipper plocka från "Dusch och "Kontor".

När vi tidigare i år berättade om e-handelsföretaget Tinybuddy, hade företagets grundare Tim och Louise Jansson avancerat från att ha lagret i köket till att ha siktet inställt på att sälja för tio miljoner kronor under 2018.

LÄS ÄVEN: Tinybuddys succéår: "Ett ton hundgodis i köket"

Annons

"Vågade nyrekryteringar" gick vägen

Sedan dess har försäljningen rullat på i full fart, och i början av september kunde duon bakom Tinybuddy konstatera att målet för helåret redan var uppnått. Och tillväxten ser knappast ut att minska - företaget är nämligen mitt uppe i både en lagerflytt och ett breddande av sortimentet.

- Vårens och sommarens starka tillväxt kan ganska säkert tillskrivas några vågade nyrekryteringar på lagret. Det har i sin tur frigjort tid för mig och Louise att jobba mer på att bredda sortimentet och marknadsföring, berättar Tim Jansson för Ehandel.se.

Ny lageryta på 1 500 kvadratmeter

I början av november flyttar Tinybuddy in i sin nya lagerlokal, som har en yta på 1 500 kvadratmeter och en tillhörande tomt på 6 000 kvadratmeter.

Vad kommer det nya lagret att innebära för er?

- För tillväxtresan så kommer det att innebära att vi ytterligare kan bredda sortimentet - även mot helt nya segment och kategorier. Vi kommer att kunna öka vår lagerhållning - just nu omsätter vi lagret två gånger per månad - och rekrytera ännu fler fantastiska medarbetare. Sen ska det bli riktigt skönt att slippa plocka varor från plockplats ”Dusch" och "Kontor".

Siktar på 20 miljoner 2019

Tinybuddy, som har sadlat om till ett aktiebolag, har numera en personalstyrka på sex personer, och enligt Tim Jansson har omsättningstakten nära fyrdubblats sedan den förra artikeln publicerades.

Vad är nästa steg? Har ni satt upp något nytt mål?

- Rent ekonomiskt så siktar vi mot 20 miljoner nästa år. Men vårt huvudsakliga fokus kommer att vara att få en väl fungerande organisation, teknisk plattform och arbetsplats där alla trivs och mår bra, avslutar Tim Jansson.

Annons

Annons